Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Airtox

Airtox

Airtox-fuglene er landet hos Arbea.dk

Arbea.dk er solgt, derfor se hele Airtox udvalget online hos Pro-dres.com

Airtox-fuglene er landet på Arbea.dk og vi er glade for at kunne præsentere de innovative Airtox arbejds- og sikkerhedssko.

Grundlæggerne bag Airtox har 20 års erfaring inden for sikkerhedssko og opdagede for nogle år siden den stigende trend inden for sikkerhedssko – sikkerhedssko skulle ikke kun være effektive og sikre, nej de skulle også have et moderne design, være komfortable og top-sikre uden at veje for meget.

Det er ikke kun blandt de unge håndværkere, at man er blevet mere stilbevidste – det er også fulgt med i gruppen af håndværkermestre, som stiller høje krav til kvaliteten af beklædning og fodtøj i virksomheden. Til dem, lokker Airtox med en behagelige og stødabsorberende arbejdssko, som fås både med- og uden sikkerhed. Alle sko fra Airtox kommer med en god stødabsorbering, som giver en god følelse i fødderne – selv efter en lang arbejdsdag.

Airtox’ unikke koncept

Airtox har inddelt deres sikkerhedssko i serier og dermed gjort det mere overskueligt for kunder og forhandlere at finde frem til det mest passende fodtøj. Den nyeste kollektion af Airtox sikkerhedssko indeholder en S-, M- og Y-serie:

  • S-serien henvender sig primært til en transports-, produktions- eller lagerarbejder, som ønsker en sporty sikkerhedssko med et touch af mode.
  • M-serien er yderst velegnet til en kvalitetsbevidst mand eller kvinde i serviceindustrien, en produktions- eller lagerarbejder, som ønsker et super ergonomisk fodtøj.
  • Y-serien er som den eneste serie i kollektionen uden sikkerhed, men den besidder ligesom de andre sko en lang række af de nyeste teknologier.

Airtox har, gennem flere års detaljeret reseach og intenst arbejde, udviklet fem nye teknologier: Aqua-Cell®, WHITELAYER®, UTURN®, Cool&Me®, POWERBREEZE® og Multi Dot Massage System – de besidder hver i sær deres helt egne unikke teknologier.

Aqua-Cell®: Denne avancerede membranteknologi sikrer, at dit fodtøj altid holder sig 100% vandtæt og samtidig er den 25% mere åndbar end en standard membran.

Sikkerhedssko med denne teknologi henvender sig til en håndværker, der arbejder under skiftende forhold og både inden- og udendørs. Samtidig har den det unikke ventilationssystem og den vandtætte membran, som sørger for en behagelig fornemmelse i sikkerhedsskoen hele dagen.

WHITELAYER®: Airtox har udviklet det helt nye Whitelayer materiale – som uden sammenligning er det letteste, blødeste, åndbare og fleksible sømværn på markedet til dags dato.

M-serien fra Airtox er alle udstyret med det revolutionerende sømværn – ”det er stærkere end stål og blødt som en klud”

UTURN®: Airtox’ nye avancerede- og unikke lukkesystem har gjort det nemmere at ta’ sko af og på – Skoen åbnes blot ved at dreje på knappen (skoen findes både som sikkerheds- og arbejdssko).

Cool&Me®: Airtox har udviklet et cirkulationssystem, der transporterer fugt væk fra skoen ud gennem luftkanaler, så fødderne forbliver tørre og lugtfrie.

POWERBREEZE®: Det højteknologiske mikrotekstil system er specialdesignet for at opretholde en ideel luftgennemtrængning og cirkulation, som efterlader dine fødder friske og tørre hele dagen.

Multi Dot Massage System: Dette system er bygget op af Gummi Dots, som er en del af sålen og som direkte op igennem sålen fordeler en blid massage. Denne form for alternativ massage stimulerer blodcirkulationen, samtidig med at den skaber et luft-flow i skoens nederste del.

Airtox sikkerhedssko til kvinder

Airtox er bevidste om og tager hensyn til de kvinder, der findes i håndværkerfaget og har derfor valgt at producere alle deres arbejdssko helt ned til en størrelse 36. Dog er det ikke alle serierne, der passer kvinderne lige godt og S-seriens brede skandinaviske pasform, bliver ofte for bred til en kvindefod, men vi vil i stedet anbefale M- og Y-serien til vores kvindelige kunder.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om arbejds- og sikkerhedssko fra danske Airtox, sidder vi klar ved telefon og e-mail til at besvare dine spørgsmål, ligesom du naturligvis altid er velkommen til at besøge os i butikken, hvor vi altid forsøger at have hele sortimentet fra Airtox repræsenteret på hylderne.

”Brug arbejdssko med sikkerhed og få sikkerheden bragt i orden, så du undgår kedelige ulykker på byggepladsen” - Airtox har gjort sit, for at skabe opmærksomhed omkring at bruge sikkert fodtøj i håndværkerbranchen. Airtox følger deres egen filosofi om, at en sikkerhedssko ikke kun skal være til arbejde – derfor har de udviklet en arbejdssko, med- eller uden sikkerhed, som du også kan bruge i hverdagen. Med Airtox’ revolutionerende teknologier er det slut med tunge, kiksede og klodsede sikkerhedssko, for Airtox har udviklet en kollektion med komfortable og stilfulde arbejdssko, som er produceret i letvægtsmaterialer og med den nyeste viden inden for sikre sko. 

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side

Sorter faldende