VI BYGGER OM: Arbea.dk er ved at opdatere shoppen og det er derfor ikke muligt at handle i øjeblikket.

atlas Sikkerhedssko

atlas Sikkerhedssko

atlas - the shoe company

Tyske atlas er en af de førende producenter af sikkerhedssko i Europa. Hvert år producerer virksomheden mere end 2 mio. atlas sikkerhedssko – alle sammen af høj kvalitet, som lever op til gældende krav og standarder i Europa. Størstedelen af atlas sikkerhedssko produceres i Dortmund, Tyskland – men virksomheden har også en fabrik i den sydlige del af Brasilien, hvor man beskæftiger mere end 1200 medarbejdere.

Da atlas blev grundlagt i 1910 i Unna, havde virksomheden 16 arbejdere og deres skoproduktion lå på 80 par sko om dagen, som var skræddersyet i deres 3 etagers produktionsbygning. Produktionen er siden da blevet noget større, hvor de i dag ligger på en dagsproduktion på over 7000 par sko, og er derudover en af Europas førende producenter af sikkerhedsfodtøj.

Deres produktionsted er højteknologisk og bag den enorme mængde sko de producere hvert år, står der et engageret hold af over 250 medarbejdere, der sørger for at Europas mange håndværkere og gør-det-selv folk ikke får arbejdskader. 

Sikkerhedssko der stråler af godt håndværk

Hvis der er noget vores tyske venner er kendte for, så er det at producere kvalitetsvarer efter streng kontrol, og deres håndværkere nøjes ikke med billigt arbejdstøj. Og hvorfor skulle man også det. Deres sortiment spænder over 15 forskellige produktkategorier, som vi forsøger bedst muligt at repræsentere på vores hjemmeside, som indeholder alt lige fra lette sneakers til almindelig brug og de mest avancerede sikkerhedssko man kunne forestille sig. De byder derudover også på specialvidder og ortopædiske indlæg, hvis ikke de almindelige størrelser som de fleste bruger, kan gøre dine fødder glade og tilfredse. 

atlas sikkerhedssko

Vores udvalg

Selvom vi meget gerne ville vise alle atlas produkter på vores hjemmeside, spænder deres sortiment så vidt, at vi har valgt at vise jer dem som vi føler giver mest kvalitet for pengene, og som vi er sikre på du vil blive glad for. Vi har bl.a. taget deres flotte ERGO-MED serie med, som især passer til personer der skal have lidt mere plads i skoen, end andre, men som under alle omstændigheder ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort. ERGO-MED er modeller med specialvidder som er bredere end normale arbejdssko, så især folk der lider af platfod eller folk der har tendens til at få opsvulmede fødder vil ikke undvære disse atlas sikkerhedssko.

Man behøver dog ikke være hverken platfoddet eller have opsvulmede fødder for at bruge de ekstra brede atlas sikkerhedssko, til folk med normale fødder vil man undgå tryk- og gnavesteder, og man vælger ikke en sko i en forkert størrelse, når man vælger en sikkerhedssko med ERGO-MED. Denne serie giver altså mulighed for at folk, som normalt har svært ved at finde sig tilpas, i et par almindelige arbejdssko, kan få et ordentligt alternativ uden der er brug for særlige tilpasninger eller indlæg. Udover pasformen har denne serie af atlas sikkerhedssko også det integrerede Power Point-støddæmpning som forebygger træthed og giver en mærkbar aflastning af rygsøjlen, ledbånd og led.

atlas sikkerhedssko er et sikkert valg hver gang - om man har brede fødder, opsvulmede fødder, almindelige fødder, atlas har altid et par sko der passer dig. Se også det generelle udvalg af atlas sko, hvor du bl.a. vil finde støvler af høj kvalitet og sandaler til arbejdet. Er det noget bestemt fra atlas du leder efter, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at skrive en email eller give os et kald, så kan det være vi kan finde lige præcis det du leder efter og bestille det hjem til dig. Du kan se hele sortimentet fra atlas på virksomhedens egen hjemmeside (tysk).

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende