Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Brynje Sikkerhedssko

Brynje Sikkerhedssko

Arbea.dk er solgt, derfor se alle Brynje sikkerhedssko online hos Pro-dress.com

Mange mennesker er ikke klar over hvilke ting, de skal være opmærksom på ved køb af sikkerhedsfodtøj og tror derfor stadigvæk, at sikkerhedssko er tunge, stive sko, som er ubehagelige at have på og arbejde i. Har du prøvet et par Brynje sikkerhedssko, vil du vide, at dette ikke længere af sandt. Brynje er kvalitet, komfort og maksimal sikkerhed - pakket ind i flot design.

Hvorfor Brynje Sikkerhedssko?

Med mere end 100 års erfaring med at producere arbejdsfodtøj er Brynje een af de spillere på markedet, som i dag har den største viden og ekspertise udi at producere kvalitetsfodtøj med sikkerhed helt i top. Når du køber Brynje sikkerhedssko kan du derfor være sikker på et kvalitetsprodukt, som er gennemtestet og afprøvet til mindste detalje, inden det sendes på markedet. De mange år på bagen kombineret med de innovative og nytænkende mennesker, som står bag mærket i dag, er din sikkerhed for ultimativt fodtøj.

Fokus på komfort

Foruden optimal sikkerhed, byder sikkerhedssko fra Brynje også på komfort i særklasse. Bærer du dine sikkerhedssko 8 timer om dagen, vil du vide, at en tung, hård sko vil kunne gøre selv den smukkeste solskinsdag på byggepladsen til en lang og trist affære. Brynjes stødabsorbering aflaster knæ og led ved tunge løft og stød i benene og minimerer derved risikoen for ærgerlige arbejdsskader. 

Sikkerhedssko til alle

Trods mange år på bagen fortsætter Brynje med at designe og producere nye, smarte sikkerhedssko i forskellige designs, til forskellige faggrupper. Alle nye sko er naturligvis lavet efter gældende regler og standarder - og er desuden krydret med innovative funktioner, god åndbarhed og maksimal komfort. Om du er murer, tømrer eller mejerist, har vi helt sikkert et sæt Brynje sikkerhedssko til dig. Er du i tvivl om hvilke funktioner, dine sko skal have, hvordan de skal se ud, eller hvilke krav og sikkerhedsklasse, de skal leve op til, sidder vi klar ved mail og telefonerne til at hjælpe.

Fandt du ikke det, du søgte? Se hele vores udvalg af sikkerhedssko her.

33 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

33 vare(r)

pr. side

Sorter faldende