Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

video

HKSDK

HKSDK

Arbea.dk er solgt, derfor se alle HKSDK sko online hos Pro-dress.com

HKSDK - Human Komfort Specialist Denmark. Som navnet svagt antyder, er HKSDK sko lig høj komfort i dansk kvalitet. Med fokus på komfort, moderne design og funktion er det, på relativt få år, lykkes virksomheden at slå sig fast som én af de førende leverandører på markedet for salg af arbejdsbeklædning og –fodtøj.

En HKSDK oplevelse…

På virksomhedens egen hjemmeside beskriver man en HKSDK oplevelse som værende: ”Det, at komme hjem efter en lang dags hårdt arbejde med en god ”feeling” i fødderne ...”. Selvom det lyder en anelse søgt, og vi alle hos Arbea er meget begejstrede for HKSDK sko i forvejen, er der faktisk noget om snakken. At gå på arbejde eller i haven i et sæt HKSDK sko eller støvler er bare noget specielt: en helt igennem positiv oplevelse – for dine fødder, og kroppen i det hele taget.

En serie til alle

For bedre overblik i sortimentet har HKSDK valgt at dele deres produkter op i serier. Herved har man gjort det lettere for butikker og forhandlere at rådgive kunder omkring valg af de rette HKSDK sko, ligesom det for kunden ikke er noget problem at finde frem til en HKSDK sko, som lever op til de krav, han eller hun har til en arbejdssko. På HKSDKs egen hjemmeside kan man se et overblik over de forskellige serier – samt læse hvad hver linje/serie står for.

Sikkerhedssko for kvinder

Det er en kendt sag, at der er langt flere mandlige end kvindelige håndværkere, og derfor har mange leverandører valgt at fokusere på mænd. En stor del af de mærker, vi fører, har ikke særligt arbejdstøj eller –fodtøj til kvinder – men det har HKSDK. Q-serien er HKSDKs egen serie af sikkerhedssko designet specielt til kvinder, og her finder du flere forskellige arbejds- og sikkerhedssko, som vil passe bedre til en kvindefod end de øvrige modeller og serier, vi har.

Sikkerhed, Street og Clogs

Foruden serierne har HKSDK opdelt deres sortiment i tre helt overordnede kategorier: HKSDK Sikkerhedssko, Street-shoes og Clogs. Kategorien Sikkerhedssko indeholder komfortable og lette sikkerhedssko, Street-shoes er smarte arbejdssko uden sikkerhed – men fuld af funktionelle detaljer, og Clogser sikkerheds- og flex træsko af højeste kvalitet til priser, som er til at betale.

Mange fordele

Foruden moderne design, optimal sikkerhed og høj komfort, får du HKSDK sko en række funktioner og fordele, som gør dem til noget helt særligt, herunder:

  • Markedets letteste sikkerhedssko
  • Varmeresistens op til 150 grader
  • Antistatiske sko
  • Skridsikkerhed

Siden 1997

Siden 1997 har danske HKSDK kæmpet for at blive den ultimative leverandør af arbejds- og sikkerhedsfodtøj til butikker og kunder over hele Europa. Hos os, er HKSDK ét af vores mest populære mærker – og har været det siden vi slog vores virtuelle døre op for Arbea.dk. Kombinationen af komfort, moderne design og masser af smarte funktioner har vist sig ganske populær blandt de danske kunder, som vender tilbage gang på gang og køber samme skomodel, som de har haft før. Trods næsten 100 år på bagen formår HKSDK at forny sig og skabe nye, spændende produkter år efter år.

HKSDK hos Arbea

Hos Arbea kan du købe og bestille hele sortimentet fra HKSDK. Vi forhandler samtlige HKSDK sko fra den danske kvalitetsproducent – og hjælper dig gerne med at vælge den rette sko, skulle du være i tvivl om, hvilken model, som passer til dine ønsker og behov. Har du brug for hjælp, eller kunne du tænke dig at høre mere om HKSDK træsko, alm. sko eller støvler, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Vi besvarer alle henvendelser med et smil – og vil altid gøre vores bedste for at finde det rette fodtøj til dig og din virksomhed.

35 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

35 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
HKSDK Sko - Høj Kvalitet