Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

HKSDK Sikkerhedsstøvler

HKSDK Sikkerhedsstøvler

Gør din arbejdsdag mere sikker

Arbea.dk er solgt, derfor se alt HKSDK sikkerhedsstøvler online hos Pro-dress.com

Hvis uheldet skulle være ude og man taber en tung genstand ned over fødderne, gør det ikke kun ondt i fødderne, men det kan også koste dyrt for virksomheden. Derfor råder vi alle håndværkere til at erhverve dem arbejdssko eller -støvler med sikkerhed. For at løse denne udfordring, tilbyder vi blandt andet sikkerhedsstøvler og -støvletter fra det anerkendte mærke, HKSDK.

Ikke sparet på sikkerheden

Såvel som vi anbefaler vores kunder ikke at spare på sikkerheden, så stiller vi ligeledes et krav til vores leverandører om at levere et produkt af topkvalitet og hvor der ikke er sparet på sikkerheden.

Regler og standarder

HKSDK’s sikkerhedsstøvler er sikkerhedsgodkendt efter den europæiske norm, EN ISO 20345, S3. Foruden de regler og standarder som HKSDK sikkerhedsstøvlerne overholder, er støvlerne testet under ekstreme forhold i Grønland og Norge.

Støvlernes egenskaber

Sikkerhedsstøvlerne er alle udstyret med tåbeskyttelse af materialet stål eller aluminium, dertil er støvlernes sål fremstillet med indbygget sømværn og skridsikkerhed. Dertil er sålerne olie, syre og benzin resistente og apropos sikkerhed, ligger HKSDK’s støvler i den tredje sikkerhedsklasse, hvilket de ovenstående egenskaber er indikator for.

Det skal du huske

Når du køber eller har købt dine sikkerhedsstøvler, er der en række ting, du skal være opmærksom på, inden du tager støvlerne i brug:

  • Tjek om kvaliteten på overfladen af skoene er i orden; er syningerne i intakte?
  • Imprægner altid dine støvler med imprægneringsspray og dine støvler vil få en længere holdbarhed.
  • Lever støvlerne op til dine behov og sikkerhedskrav; det er vigtigt, at man udvælger sine sikkerhedsstøvler ud fra de egenskaber samt behov man har og ikke kun ud fra et smart design. Derfor er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og blive guidet frem til dine næste sikkerhedsstøvler, som både overholder de krav, behov og ønsker du måtte have.

 

6 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Sorter faldende