Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

HKSDK Sikkerhedstræsko

HKSDK Sikkerhedstræsko

Et klassisk design med komfort

Arbea.dk er solgt, derfor se alt HKSDK sikkerhedsstøvler online hos Pro-dress.com

Hos Arbea.dk har vi etableret det fulde sortiment af HKSDK’s sikkerhedstræsko som alle er yderst fleksible og gennemtestet med sikker teknologi. Den integrerede ENERGY-sål former sig efter fodens former og tryk, hvilket giver enhver håndværker følelsen af velbehag gennem en lang arbejdsdag.

Det anerkendte brand, HKSDK, har formået at udvikle fire modeller, som overholder alle krav til sikkerhedstræsko og som HKSDK selv antyder, er de blandt de bedste modeller på markedet.

Foruden modellernes høje sikkerhed, er træskoene fremstillet i et klassisk og stilrent design, som henvender sig til alle håndværksbrancher, hvor kravet om sikkerheds(træ)sko er et must.

HKSDK S90

Denne markedskendte model er en let og ikke mindst fleksibel sikkerhedstræsko, som dertil er udstyret med en tåbeskytter af stål, som sikre fuld beskyttelse. Derudover henvender denne sikkerhedstræsko sig til kvinder såvel som til mænd og findes i størrelser fra 35-47.

HKSDK S95

Denne model er den absolut bedst solgte og mest eftertragtede flextræsko. S95 besidder samme egenskaber som den ovenstående model (S90), men denne model er med hælkappe.

HKSDK S96

Denne sikkerhedstræsko er HKSDK’s mest innovative træsko, den er udstyret med det lette og 100% sikre TECHFIBER-sømværn samt aluminiumståbeskyttelse. Denne model fås i størrelser fra 39-47.

HKSDK S98

Denne udgave er fremstillet i et let og super komfortabelt materiale, som med træskoens hælkappe giver en behagelig pasform og følelsen af, at skoen sidder godt fast.

HKSDK’s fire modeller er sikkerhedsgodkendt efter EN 345 SB E. 

4 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Sorter faldende