Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

HKSDK Sko

HKSDK Sko

Arbea.dk er solgt, derfor se alt HKSDK træsko online hos Pro-dress.com

HKSDK har udviklet 6 arbejdssko uden sikkerhed, der alle har et klassisk samt tidsløst design og som er velegnet til mange arbejdspladser, hvor tåkappe og sømværn ikke er et must. Selvom skoene ikke er udstyret med sikkerhedsgodkendelser, så er arbejdsskoene med til at sikre en sund ergonomi.

Mange fordele

Modellerne, T6 og T7, anses som værende multifunktionelle all round arbejdssko, på grund af deres mange anerkendte tekniske features (Vibram®, Thinsulate 3M®, AquaDry®, Poliyou® og Aqua-Cell®) som gør at skoen kan benyttes i mange forskellige jobs og i alt slags vejr.

Modellerne, N30, N31, N40 og N41 er udviklet med det formål at sikre brugeren en blød og behagelig følelse i fødderne selv efter en lang arbejdsdag. Derfor er arbejdsskoene udstyret med den markedskendte ENERGY-sål, der er i stand til at absorbere op til 50% af den negative energi, som strømmer op igennem benet, hver gang man tager et skridt. Derudover er skoen med til at opretholde en sund ergonomi, samtidig med, at den er forbyggende mod led-, knæ- og rygskader. De omtalte modeller henvender sig primært til hospitaler, medicinal- og restaurante branchen.

HKSDK’s priser

Vi oplever ind i mellem, at kunderne skæver lidt, når de enten ser eller hører prisen på HKSDK’s arbejdssko. Skoene ligger nemlig i den dyre ende af hvad mange forestiller sig, at et par arbejdssko skal koste. Men HKSDK kan forsvare deres lidt højere priser ved, at de har udviklet nogle innovative arbejdssko, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

 

6 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Sorter faldende