Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

MASCOT Sikkerhedssko

MASCOT Sikkerhedssko

Mascot sikkerhedssko - seriøst god kvalitet!

MASCOT sikkerhedssko er sko til den seriøse håndværker der går op i kvalitet og vil have noget for pengene. Sikkerhedssko kan være en afgørende forskel på, om en arbejdsulykke ender godt eller skidt, hvis der tabes noget tungt. De godkendte sikkerhedssko skal være medvirkende til, at du slipper for skader, men skal også være behagelig at have på, da sikkerhedssko er noget man går med 10-12 timer om dagen. Vælger du MASCOT får du et par arbejdssko der ikke bare er sikre, men også nogle af markedets mest komfortable sko, med deres gode stødabsorbering, korrekte støtte og gode gangkomfort. Sikkerhedselementerne i MASCOT’s sikkerhedssko er alle godkendt til professionelt brug, og derudover har MASCOT opdelt deres udvalg i 5 forskellige sikkerhedsklasser, så du kan få tilpasset dine sikkerhedssko bedst muligt efter de behov du måtte have.

Sikkerhedsklasserne

Komfortmæssigt er alle MASCOT sikkerhedssko selvfølgelig i top, men skal du vide noget om den store forskel mellem de forskellige sko i udvalget, skal du også kende sikkerhedsklasserne som MASCOT opdeler deres sortiment i. Der er 5 forskellige sikkerhedsklasser, hvor klassen med færrest sikkerhedselementer er O1 og den mest omfattende sikkerhedsklasse hedder S3. Se overblikket nedenunder.

Sikkerhedsklasse S3

Sikkerhedsklasse S3 indbefatter sikkerhedssko med fuld beskyttelse, sko og støvler med sømværn og tåkappe.  Denne klasse er derudover vandafvisende i henhold til godkendelsen EN ISO 20345. I denne sikkerhedsklasse finder du et meget bredt udvalg og af her finder du også sko med MASCOT’s ProNose, forskellige lukkesystemer, forskellige materialer og selvfølgelig altid med god gangkomfort. Sko i denne sikkerhedsklasse bliver ofte brugt af personer med brug for særligt robust fodtøj og som ikke kan gå på kompromis med sikkerheden.

Sikkerhedsklasse S1P

Sikkerhedsklasse S1P er ligesom S3 sikkerhedssko med fuld sikkerhed, altså sko med sømværn og tåkappe. Denne sikkerhedsklasse er dog ikke vandafvisende, som sin storebror, S3. I denne sikkerhedsklasse finder du et relativt bredt udvalg og du kan i udvalget både finde sko med og uden ProNose. Derudover spænder udvalget over forskellige lukkesystemer, materialer, flere damemodeller og en høj gangkomfort. Denne sikkerhedsklasse er anbefalet til personer med brug for særligt robust fodtøj, til brug indendørs, sommerbrug eller lejlighedsvist udendørs året rundt.

Sikkerhedsklasse S2

Sikkerhedsklasse S2 er sko og støvler med tåkappe, vandafvisende i henhold til normen og uden sømværn. Der er ikke helt ligeså stort udvalg af denne type sko, men du finder alligevel sko med lækkert absorberende skindfor og åndbart ydermateriale. Denne type sikkerhedssko skal bruges af personer der skal beskytte sig mod genstande oppefra, og som arbejder både udendørs og indendørs. En god all-rounder hvis man ikke vil have sømværn.

Sikkerhedsklasse S1

Sikkerhedsklasse S1 er fodtøj med tåkappe uden sømværn. Der findes på nuværende tidspunkt ikke mange sko i denne klasse, hvor udvalget lige nu spænder over en enkelt sikkerhedssandal. Sikkerhedsklasse S1 er til personen, som skal beskytte sig mod genstande oppefra, og som går på faste/jævne underlag uden fare for at træde noget op i foden. God til indendørs brug og udendørs i sommerperioden.

Sikkerhedsklasse O1

Sikkerhedsklasse O1 spænder over et udvalg der indeholder arbejdssko uden sømværn og tåkappe. Lige nu findes der en enkelt sko i sortiment med denne sikkerhedsklasse, som passer perfekt til personen der har behov for en arbejdssko der udelukkende har antistatisk beskyttelse.

Piktogrammer for sikkerhedsfodtøj

MASCOT har en masse forskellige funktioner i deres sikkerhedssko, og for at få et lille overblik, vil du her finde alle MASCOTS piktogrammer med de funktioner du finder i deres sikkerhedssko. Se dem ved at trykke her eller højre klik på billedet forneden og åben det i en ny fane. 

Mascot piktogrammer thumb

18 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

18 vare(r)

pr. side

Sorter faldende