Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

video

Snickers

Snickers

Arbea.dk er solgt, derfor se alt Snickers tøj online hos Pro-dress.com

Snickers Workwear er blandt Europas førende varemærker inden for arbejdstøj og udstyr til arbejdspladsen. Virksomheden er repræsenteret i mere end 20 lande og har især slået sig fast blandt markedslederne i norden, når det kommer til smart design og funktionelle detaljer.

Avanceret workwear i mere end 30 år

Snickers har rødder mere end 30 år tilbage, hvor man også producerede og leverede professionelt arbejdstøj til det arbejdende folk. Siden da er virksomheden groet, kvaliteten blevet bedre og grænserne for avanceret design og funktionalitet er rykket som følge af en innovativ tilgang til fremstilling af moderne erhvervsbeklædning.

Siden opstarten har virksomheden slået på kvalitet frem for et bredt sortiment. Hellere få kvalitetsprodukter, end en bred palette af arbejdsbukser, -jakker o.lign., som måske ikke har lige netop dé funktioner, som gør arbejdet lidt lettere - og 100% sikkert at udføre.

Snickers Workwear kæmper for bedre kvalitet

Gennemtestet kvalitet, nytænkning og indstillingen til altid at blive bedre er altså nogle af de ting, som kendetegner Snickers Workwear bedst. På virksomhedens hjemmeside udtaler Matti Viio, grundlæggeren af Snickers Workwear, at han aldrig ville sælge et produkt, han ikke selv har testet.

Holdningen til sikkerhed og kvalitet er ikke til at tage fejl af, når man besøger Hultafors' domicil, hvor alt fra stiger til arbejdstøj og værktøj testes og undersøges til perfektion, før det sendes ud til butikker og kunder.

Prisvindende design

Gennem årene har Snickers' Workwear fået megen ros for deres flotte design og praktiske funktioner. Især funktionaliteten er noget af det, Snickers er mest kendt for rundt om i verden. Senest, har virksomheden modtaget den prestigefyldte designpris "Red Dot Design" af en international jury. Denne pris modtog Snickers for deres Left & Right Gloves trods hård konkurrence fra andre mærker.

Et særligt kendetegn ved tøj fra Snickers Workwear er den mørke antracitfarve kombineret med gule detaljer. Farverne går igen i flere af virksomhedens produkter; herunder, Wibe stiger, Hultafors værktøj og altså arbejdstøjet fra Snickers. Den mørke antracit signalere kvalitet og robusthed, mens de gule farver udtrykker alertness og sikkerhed. På Wibes stilladser er støtteben f.eks. gule, så ikke man går ind i eller falder over dem.

Testet i virkeligheden

Foruden diverse laboratorietests og målinger i systuerne, udfører Snickers Workwear også tests af deres arbejdstøj i virkeligheden. Snickers har således oprettet et såkaldt Test Crew, som virkelig sætter deres workwear på prøve.

Tøjet afprøves i al slags vejr på alle tider af året og under forhold, som matcher dem, slutbrugerne befinder sig i og arbejder under. Disse test giver Snickers Workwear muligheden for at producere arbejdsbeklædning og tilbehør til der kan klare de problemstillinger, kunderne møder på daglig basis, komfortabelt og sikkert. 

Workwear for alle

Selvom Snickers Workwear ikke har ligeså mange varenumre i kataloget som f.eks. MASCOT Workwear - men dækker faktisk et ligeså bredt spektrum, når det kommer til funktion og anvendelighed. Er du vant til at handle arbejdstøj af andre mærker end Snickers, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning omkring valg af tilsvarende modeller fra Snickers Workwear.

9 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side

Sorter faldende