Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Solid Gear

Solid Gear

Solid Gear - "Et skridt foran"

Arbea.dk er solgt, derfor se alt Solid Gear online hos Pro-dress.com

Solid Gear har det seneste år accelereret på det danske marked og som en del af Hultafors Group, fastholder Solid Gear et højt niveau i kvalitet, sikkerhed og komfort. Solid Gear er oprindeligt udviklet hos Tradeport, som er en svensk virksomhed med speciale i arbejdstøj- og fodtøj. Derfor er deres slogan "Solid Gear – Ett steg före", altså "Et skridt foran". Mærket finder du i hele verdenen og er generelt vækstende pga. den kvalitet der leveres i deres produkter.

I udvalget vil du kunne finde arbejdssko- og støvler uden sikkerhed, godkendte sikkerhedssko- og støvler, samt ESD godkendte sikkerhedssko- og støvler. Iblandt udvalget finder du Cloud modellen, som er unik i dens hæludformning, da hælen kan skubbes ned uden besvær. Dette gør det hurtigt at "hoppe" i skoen hvis man har hænderne fulde.

Anvendelse af førende teknologier

På de fleste Solid Gear produkter vil du kunne se at der er brugt de førende teknologier inden for tekstil, heriblandt; Boa lukkemekanisme, Vibram såle, samt det vantætte Gore Tex materiale.

I videoen til højre kan du se en video om Solid Gears brug af Gore Tex og nedenfor kan du klikke dig rundt mellem informationer og videoer om Solid Gears anvendelse af BOA.

16 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

16 vare(r)

pr. side

Sorter faldende