Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Terra

Terra

Sikkerhed på arbejdspladserne

Arbea.dk er solgt, derfor se alt i sikkerhedssko online hos Pro-dress.com

Vidste du, at det er arbejdsgiveren, der bærer ansvaret for, at svendene og lærlingene er velinformeret omkring sikkert og forsvareligt fodtøj? Det kommer bag på de fleste og derfor anbefaler Arbea.dk, at mestrene rundt om i bygge- og håndværksbranchen, besøger Arbejdstilsynets hjemmeside, hvis man ikke har helt styr på reglerne. Derefter er det muligt at indkøbe sikkerhedssko samt –sandaler fra det anerkendte mærke, Terra, lige her på hjemmesiden.

Dét skal du være opmærksom på inden du køber dit sikkerhedsfodtøj

Allerede inden du svinger dankortet og køber de første, bedste eller billigste, bør du tænke over, hvilke krav, behov og egenskaber du behøver, for det er jo en sko, du skal have på i mange timer i din hverdag.  

Hvor skal de bruges…

-          … ved lasttransport?

-          … på byggepladsen?

-          … på værkstedet?

-          … på erhvervsskolen?

Skal de…

-          … være vandafvisende/vandtætte?

-          … have tåhætte/-kappe?

-          … have sømværn?

-          … være skridsikre?

-          … være kemikalieresistente?

Hvis du skulle have spørgsmål eller blot mangler afklaring på, hvilke sikkerhedssko der netop er bedst til dit erhverv, er du meget velkommen til at ringe på nummeret: 71 99 80 88 eller skrive en e-mail til vores kundeservice: info@arbea.dk.

Sikkerhedssko med kvalitet

Alle de sikkerhedssko fra Terra du finder på Arbea.dks hjemmeside er alle godkendt efter EN ISO 20345, så derfor kan du altid føle dig sikker i en Terra-sko.

Hos Arbea.dk har vi nemlig håndplukket de bedste modeller fra Terra-kollektionen og med den overbevisning har vi ydermere haft de danske erhverv med i overvejelserne og derfor findes der flere typer af sikkerhedssko på hjemmesiden.

Fandt du ikke det, du søgte? Se alle vores sikkerhedssko her.

8 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Sorter faldende