Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Om Arbea

 

At købe arbejdsfodtøj skal være simpelt, hurtigt og effektivt. Hvorfor stå i kø ved kassen, hvis du allerede ved, hvad du skal have - og egentlig bare vil passe dit arbejde?

Hos Arbea.dk gør vi op med låste indkøbsaftaler og langsommelige salgsmøder. Her er det simpelt, hurtigt og effektivt at købe fodtøj til arbejde og fritid fra alle de kendte mærker - til priser, som er til at betale. Du kan bestille og betale lige som det passer dig - via telefon, e-mail, netbutik, eller i butikken på Københavnsvej i Roskilde.

Vores fornemmeste opgave er at levere arbejdsfodtøj til håndværkere og gør-det-selv folk på en nem og overskuelig måde, til priser, som er til at betale. Vi har specialiseret os i internethandel, da vi tror på, at den fleksibilitet og tilgængelighed, internettet tilbyder, er fremtiden for køb og salg af arbejdsfodtøj.

Arbea.dk blev stiftet i år 2013 af et hold af lyse hoveder med mere end 25 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi skabt os et solidt netværk af leverandører og producenter af arbejdsfodtøj over hele Europa, og er således i stand til at skaffe næsten alting hjem inden for ganske kort tid.

Vi har valgt at supplere vores webshop med en fysisk butik i Roskilde, hvorfra vores varer sendes ud. Her er vi er lagerførende inden for de mest populære varekategorier og viser gerne sortimentet frem efter aftale, hvis du har lyst at kigge forbi. Vi sidder også klar ved telefoner og e-mail fra mandag til fredag mellem 8 og 14, hvor vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Foruden Arbea driver vi Stigefabrikken.dk, som har Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper.

Vil du vide mere om vores virksomhed og holdet bag, er du velkommen til at kontakte os via mail@pro-dress.com.

Billede af holder bag Arbea.dk

 


Vis stort kort