Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Arbejdssko u/sikkerhed

Arbejdssko u/sikkerhed

Billige arbejdssko: Lave priser, høj kvalitet

Arbea.dk er solgt, derfor se alt i arbejdssko online hos Pro-dress.com

Er du én af de mange, der bruger kondisko, når du i virkeligheden burde købe dig et par arbejdssko? Så kan du her købe billige arbejdssko med smarte design og veludført komfort, som gør at arbejdsdagen ikke bliver unødigt belastende.

Selvom man ikke direkte er udsat for skarpe eller tunge genstande på sit arbejde og derfor ikke mener, at man behøver arbejdssko, er en arbejdssko meget mere end bare en arbejdssko: Den hjælper til bedre ergonomi og nedbringer risikoen for led- og rygproblemer.

Når du skal udvælge dine nye arbejdssko er der her mulighed for at spare penge og stadig få effektive arbejdssko i høj kvalitet her på vores tilbudssider. Vi fører nemlig udelukkende kvalitetssko fra kendte mærker som HKSDK, Airtox, Brynje m.fl.

Et tilbud til arbejdsgiveren

Hvis du som arbejdsgiver hvert år indkøber et større parti af arbejdssko til dine medarbejdere, er du kommet til det helt rigtige sted. For hos Arbea.dk er der altid mulighed for at spare penge - og vi har hver uge nye tilbud på vores arbejdssko. Og da alle vores arbejdssko er af 100% kvalitet og komfort, er du altid garanteret en fritids- eller arbejdssko, der er god at gå i.

Mulighed for tilkøb

Mangler din arbejdssko lige lidt ekstra, for at sidde perfekt - eller trænger den somme tider til en grundig rengøring, har du mulighed for at købe indlægssåler, som er svedtransporterende, stødabsorberende og antibakterielle + skopleje som imprægnering(spray) og læderbalsam kan være med til at forlænge dine arbejdsskos levetid med op til flere år. Det handler blot om at vedligeholde og opretholde skoens materialer – på den måde er du fri for at udskifte dine sko så tit.

Hvis du ønsker råd og vejledning til hvordan du vedligeholder dine arbejdssko, sidder vi klar ved telefonerne og deler gerne ud af vores tips og tricks.

Hvad kan man forvente af tilbudssko?

Hos Arbea.dk kan du altid forvente de bedste produkter og service, uanset om du handler billige arbejdssko fra tilbudskategorierne - eller de nyeste modeller til vejl. priser. Det kan vi garanterer, da vi gennem flere år har opbygget en ekspertise inden for netop arbejdssko med og uden sikkerhed.

Her har vi samlet vores bedste tilbud på arbejdssko fra kendte mærker som Brynje, MASCOT, HKSDK m.fl. Billige arbejdssko behøver ikke være af dårlig kvalitet, hvis bare du ser dig for. Hos Arbea.dk finder du kun arbejdssko af allerhøjeste kvalitet - og er du i tvivl om størrelsen, godkendelser el.lign., sidder vi klar ved e-mail, telefon og i butikken til at hjælpe dig godt på vej.

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side

Sorter faldende