Arbea.dk er solgt til Pro-Dress.com ApS, og vi henviser alle besøgende til Pro-Dress.com.

Sikkerhedssko

Sikkerhedssko

Billige sikkerhedssko hos Arbea.dk

Arbea.dk er solgt, derfor se alt i sikkerhedssko online hos Pro-dress.com

 

Hos Arbea.dk kan du hver uge finde attraktive tilbud og billige sikkerhedssko - og vi garanterer selvfølgelig, at kvaliteten er i orden. Det er muligt at finde mærker såsom Brynje, HKSDK og Airtox, som alle er levereringsdygtige i godkendte og certificerede sikkerhedssko af flere typer.

Så hvad end du ønsker en sikkerhedssandal, -sko, -tøffel eller -træsko, kan du altid gøre et kup på Arbea.dk.

Et tilbud til arbejdsgiveren

Hvis du som arbejdsgiver hvert år skal sørge for nye sikkerhedssko til dine medarbejdere, kan det være en god idé at slå et smut forbi Arbea.dk’s hjemmeside, for her er der altid mulighed for at indhente gode tilbud. Og hvem er ikke interesseret i at spare penge lidt på firmakontoen.

Men udover, at man som arbejdsgiver skal sørge for sikkerhedssko, har man også ansvaret for at informere sine medarbejdere, så de ved hvornår man skal benytte sikkerhedsfodtøj. Dette er et krav fra arbejdstilsynet, så hvis du er i tvivl om reglerne, kan det være en god idé at besøge AT’s hjemmeside – inden de besøger dig.

Godkendte mærker & certificering

Hos Arbea.dk sælger vi udelukkende godkendte sikkerhedssko og derfor behøver du ikke være bekymret for, at dine nyindkøbte sikkerhedssko ikke lever op til gældende lovkrav og standarder. Fordi siden vi startede denne e-handel, har vi bevidst styret udenom alle de ukurante skomærker, som ikke lever op til gældende standarder og dermed heller ikke vores.

Derudover er alle vores sikkerhedssko CE-mærket, som er en garanti for, at dine sikkerhedssko lever op til de danske og europæiske-standarder. Dertil signalerer et CE-mærke, at skoen er omfattet ét eller flere EU-direktiver, som også giver tilladelse til at produktet må markedsføres, sælges og tages i brug i EU- og EØS-lande.

Hvad kan man forvente?

Du kan altid forvente det bedste fra Arbea.dk og vores sikkerhedssko. Men hvis du alligevel fortryder dit køb, har du 30 dages returret og du vil selvfølgelig få dine penge tilbage.

Udskift eller vedligehold dine sikkerhedssko

Mange firmaer er så privilegerede og får nye sikkerhedssko én gang om året og det gøres selvfølgelig for at pleje medarbejderne. Men et alternativ kunne være vedligeholdelse af sikkerhedsskoene og dermed muligheden for at forlænge deres levetid. Det kan eksempelvis gøres ved hjælp af skocreme, imprægneringsspray, læderfedt o. lign. Hvis du ønsker råd og vejledning er du meget velkommet til at ringe til vores kundeservice, som altid er klar med de bedste løsninger for dig og dine sikkerhedssko.

Hvilke sikkerhedssko skal man vælge?

Der er individuelle regler om hvilken sikkerhedssko man skal bruge og det afhænger af erhvervet. Men skomærkerne og producenterne bag sikkerhedsskoene, har gjort det nemmere for deres kunder og forhandlere og har opstillet kategorier med egenskaber og i de fleste tilfælde er det oplyst, hvilke erhverv den pågældende sko er beregnet til.

Hvis du er i tvivl eller har brug for råd og vejledning til den helt rigtige sko, så er du velkommen til enten at ringe til vores kundeservice eller besøge os i Roskilde.

Du kan se hele vores udvalg af sikkerhedssko her.

Søger du billige sikkerhedssko af højeste kvalitet, er du kommet til rette sted. Hos Arbea.dk har vi samlet de bedste sikkerhedssko fra kendte mærker som Brynje, HKSDK og Airtox - og hver uge finder du nye, spændende tilbud på udvalgte modeller her på siden. Har du brug for hjælp til valg af sikkerhedssko, sidder vi klar ved telefon, e-mail og i butikken, hvor du, selvfølgelig, altid er velkommen til at kigge forbi.

15 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

15 vare(r)

pr. side

Sorter faldende